Dienst Procedures & Advies.

Tenzij anders overeengekomen worden de werkzaamheden van de advocaten van Lassche Advocaten in rekening gebracht op basis van de bestede tijd vermenigvuldigd met het voor de opdracht geldende basisuurtarief en een factor. Bij het bepalen van de factor wordt rekening gehouden met de ervaring en het specialisme van de advocaat die de opdracht uitvoert, met het financiële belang van de zaak en de mate van spoedeisendheid die met de opdracht is gemoeid.

De volgende factoren worden toegepast:

Belang van de zaak

tot€70.000factor 1
€70.000 tot€140.000factor 1,5
€140.000 tot€340.000factor 2
meer dan€340.000factor 2,5

 

Bijzondere factoren

Specialistische kennisfactor 1,5
Vereiste of geëiste spoedfactor 1,5

 

Het honorarium wordt verhoogd met 6% kantoorkosten en met verschotten (kosten van derden). De bestede tijd wordt bijgehouden in eenheden van zes minuten. Het basisuurtarief wordt jaarlijks per 1 januari verhoogd aan de hand van inflatiecijfers.

Incassodienst.

De Incassodienst van Lassche Advocaten werkt volgens het principe: No cure, no pay.

Lukt het niet uw geldvordering buitengerechtelijk te incasseren, dan betaalt u geen provisie. Van het bedrag dat wel geïncasseerd wordt ontvangt de Incassodienst 15% (exclusief BTW) aan provisie. Uiteraard probeert de Incassodienst ook die provisie op uw debiteur te incasseren. Maar als dat niet lukt, komt deze provisie voor uw rekening. Ook bedragen die wij aan derden betalen, zoals bijvoorbeeld Gemeenteleges of Handelsregisterkosten om het adres van uw debiteur te achterhalen, berekenen wij aan u door. Dat geldt zowel als wij uw vordering incasseren als wanneer dat onverhoopt niet lukt.

Bedrijfsjuridische Dienst.

Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van deskundige adviezen van de advocaten van Lassche Advocaten op buitengerechtelijk gebied.

Het vaste bedrag dat wij hiervoor berekenen wordt in overleg met u vastgesteld, zodat deze vergoeding recht doet aan uw situatie en belangen.

Mandanten über Lassche Advocaten

Rezensionen wurden von echten Mandanten geschrieben, nachdem sie eine Dienstleistung von Lassche Advocaten in Anspruch genommen haben.

0

“Gerade für Deutsche ist es schwierig sich mit den niederländischen Regelungen vertraut zu machen.

Lassche Advocaten hat unsere Firma gut beraten rund um das Thema Arbeitsrecht und erfolgreich unterstützt. Ich habe die Kanzlei als ehrlich und zuverlässig kennen gelernt. Kann mit guten Gewissen eine Empfehlung aussprechen.”

Kurt Schröder

“Wir hatten einen sehr netten Kontakt aufgrund einer in den Niederlanden anhängigen Vollstreckungssache, der uns sehr weitergeholfen hat. Gute und freundliche Beratung, sowohl schriftlich wie auch am Telefon in deutscher Sprache. Ich wurde immer über den Stand der Sache informiert. Mit Lassche Advocaten hat unsere Kanzlei einen guten Partner gefunden.”

Dieter Graf

“Unsere Bank arbeitet seit 2009 sehr gerne mit der Kanzlei Lassche zusammen, meistens in außergerichtlichen Forderungsangelegenheiten. Die Kommunikation ist sehr gut. Wir sind sehr zufrieden mit dem Service.”

Heinz Dietrich
Vorige / Volgende