Lassche Advocaten is erop gericht door middel van een toegewijde en professionele aanpak het optimale resultaat voor haar cliënten te behalen.

Door de ruime ervaring van de advocaten van Lassche Advocaten kunt u er zeker van zijn, dat uw zaak deskundig en voortvarend wordt behandeld. Dat geldt voor de buitengerechtelijke aanpak van uw zaken, maar ook als uw zaak voor de rechter bepleit wordt. Iedere zaak krijgt de aandacht die voor het behalen van het beste resultaat nodig is.

Dienstenpakket

Lassche Advocaten heeft zich gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan ondernemers. Wij weten tegen welke problemen ondernemers aanlopen en hebben onze diensten daarop afgestemd.

Het dienstenpakket van Lassche Advocaten bestaat uit de volgende diensten.

  • Dienst Procedures & Advies
  • Incassodienst
  • Bedrijfsjuridische Dienst

Procedures & Advies

De dienst Procedures & Advies van Lassche Advocaten behandelt op uurtarief juridische vraagstukken. Altijd proberen wij eerst uw probleem buitengerechtelijk op te lossen. Door deskundige adviezen en door professionele onderhandelingen met uw tegenpartij. Als een effectieve aanpak dat vereist, procedeert Lassche Advocaten voor u. De advocaten van Lassche Advocaten hebben ruime proceservaring en kunnen uw zaak uitstekend in de rechtszaal presenteren en bepleiten. Bij de behandeling van uw zaak staat altijd uw belang voorop.

Incassodienst

De Incassodienst van Lassche Advocaten wordt bemand door ervaren incassomedewerkers die het klappen van de zweep kennen. Incasso staat voor de buitengerechtelijke invordering van opeisbare geldvorderingen. De efficiënte Incassodienst van Lassche Advocaten int uw vorderingen op een snelle en professionele manier.

De Incassodienst wordt aangestuurd door een advocaat die lid is van de specialistenvereniging Vereniging van Incasso-Advocaten (VIA). Dit lidmaatschap staat garant voor deskundige en betrouwbare incassering van uw geldvorderingen.

En voor incasso geldt: No cure, no pay. Lukt het de Incassodienst niet om uw vordering te incasseren, dan betaalt u geen provisie.

Bedrijfsjuridische Dienst

De Bedrijfsjuridische Dienst van Lassche Advocaten is een unieke service voor dynamische bedrijven die regelmatig tegen juridische vragen aanlopen. Vaak wordt een advocaat te laat ingeschakeld. Onze ervaring is dat in veel gevallen een advies van een deskundige advocaat grote en dure juridische problemen in een later stadium kan voorkomen.

Voor een vast bedrag per jaar bent u verzekerd van deskundige adviezen van de advocaten van Lassche Advocaten. Met een abonnement op de Bedrijfsjuridische Dienst van Lassche Advocaten heeft u de beschikking over uw eigen “Bedrijfsjurist”.

LexNet

Nederlandse ondernemers kijken over de grenzen. Al eeuwenlang doen Nederlanders zaken in de hele wereld. Ook bij dergelijke internationale handelscontacten ontstaan wel eens juridische problemen. Ook daarbij kan Lassche Advocaten u van dienst zijn.

Lassche Advocaten is lid van LexNet. LexNet is een internationaal juridisch samenwerkingsverband van advocaten uit de gehele wereld.

Ook bij internationale handelsconflicten kan Lassche Advocaten u daardoor van deskundige bijstand voorzien.

Lassche Award

In 1998 heeft Lassche Advocaten de Lassche Award ingesteld. Deze prijs wordt periodiek uitgereikt aan personen of instellingen die zich verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van rechtsvergelijkend internationaal recht.

De prijs bestaat uit een geldbedrag en een sculptuur. Dit unieke kunstwerk is speciaal ontworpen door de bekende beeldhouwer Ruurd Hallema te Borne. Het beeld stelt een gestileerd hart voor met daarop balancerend een boekrol.

De Lassche Award is op 29 april 1998 door oud-premier Professor Mr A.A.M. van Agt officieel ingesteld.

Geïnteresseerd geraakt?
Neem contact op
Cliënten over Lassche Advocaten

Beoordelingen zijn door echte cliënten geschreven na het afnemen van een dienst van Lassche Advocaten.

0

“Ons bedrijf had een lastig probleem met een werknemer. Dit is goed en professioneel opgelost door de arbeidsrechtspecialist bij Lassche. Ik heb de contacten als prettig en deskundig ervaren.”

Ronald Hendriks

“Wij hebben regelmatig openstaande facturen. Incasso’s worden dan bij Lassche ondergebracht. Deze worden meestal snel geïncasseerd. De medewerkers zijn makkelijk benaderbaar en bereikbaar, zowel telefonisch als per mail.”

Peter de Ruiter

“Onze organisatie maakt al jaren gebruik van Lassche Advocaten. Vragen over huurrecht en procedures bij de rechter worden altijd goed opgepakt. Dat geeft rust en vertrouwen.”

Anna Vermeulen
Vorige / Volgende