Het handelsrecht regelt kort gezegd de rechtspositie van ondernemers en ondernemingen, de wijze van handel drijven en handelsconflicten. Zakendoen is voortdurend contracten afsluiten en daarom hoort dat onderdeel van het recht hier bij.

Lassche advocaten adviseert op diverse gebieden die van belang zijn bij het opzetten en het drijven van een onderneming in Nederland. Wij hebben ruime ervaring en expertise in het opstellen en beoordelen van verschillende typen zakelijke overeenkomsten alsmede in het voeren van onderhandelingen daarover.

Wij adviseren over verschillende vormen van commerciële contracten. Bijvoorbeeld distributieovereenkomsten, agentuurovereenkomsten en franchise. Maar ook koop- en verkoopovereenkomsten en algemene voorwaarden.

Nederland is een handelsland en daarom adviseren wij ook over internationaal privaatrecht en internationale verkoop en koop van goederen.

Meer weten?

Wij kunnen op deze pagina uiteraard alleen algemene informatie geven.

Onze gespecialiseerde advocaten geven u deskundig en op maat gesneden advies. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij helpen u graag.

Geïnteresseerd geraakt?
Neem contact op
Cliënten over Lassche Advocaten

Beoordelingen zijn door echte cliënten geschreven na het afnemen van een dienst van Lassche Advocaten.

0

“Ons bedrijf had een lastig probleem met een werknemer. Dit is goed en professioneel opgelost door de arbeidsrechtspecialist bij Lassche. Ik heb de contacten als prettig en deskundig ervaren.”

Ronald Hendriks

“Wij hebben regelmatig openstaande facturen. Incasso’s worden dan bij Lassche ondergebracht. Deze worden meestal snel geïncasseerd. De medewerkers zijn makkelijk benaderbaar en bereikbaar, zowel telefonisch als per mail.”

Peter de Ruiter

“Onze organisatie maakt al jaren gebruik van Lassche Advocaten. Vragen over huurrecht en procedures bij de rechter worden altijd goed opgepakt. Dat geeft rust en vertrouwen.”

Anna Vermeulen
Vorige / Volgende