Handelsrecht en Contractenrecht

Het handelsrecht regelt kort gezegd de rechtspositie van ondernemers en ondernemingen, de wijze van handel drijven en handelsconflicten. Zakendoen is voortdurend contracten afsluiten en daarom hoort dat onderdeel van het recht hier bij.

Lassche advocaten adviseert op diverse gebieden die van belang zijn bij het opzetten en het drijven van een onderneming in Nederland. Wij hebben ruime ervaring en expertise in het opstellen en beoordelen van verschillende typen zakelijke overeenkomsten alsmede in het voeren van onderhandelingen daarover.

Wij adviseren over verschillende vormen van commerciële contracten. Bijvoorbeeld distributieovereenkomsten, agentuurovereenkomsten en franchise. Maar ook koop- en verkoopovereenkomsten en algemene voorwaarden.

Nederland is een handelsland en daarom adviseren wij ook over internationaal privaatrecht en internationale verkoop en koop van goederen.

Meer weten?

Wij kunnen op deze pagina uiteraard alleen algemene informatie geven.

Onze gespecialiseerde advocaten geven u deskundig en op maat gesneden advies. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij helpen u graag.

Bel ons voor vrijblijvend advies:

053 4306 700