Fotogalerij

Hier ziet u een foto van het kantoorpand van Lassche Advocaten in Enschede. Het pand is een van de oudste gebouwen van Enschede. Bij de grote stadsbrand van 1862 werd ook dit historische pand verwoest. In hetzelfde jaar werd het weer opgebouwd. Bijzonder is met name de zichtbare fundering van Bentheimer zandsteen.

Op de foto ziet u de onthulling van de sculptuur behorend bij de Lassche Award door oud-premier Professor Mr A.A.M. van Agt. Rechts op de foto ziet u mr Robert Lassche.

Lassche Advocaten sponsort het Enschedees Kunstenaars Collectief. In 1992 hebben de kunstenaars van het collectief op een platbodem in de grachten van Amsterdam gezamenlijk een schilderij gemaakt van de Magere brug en omgeving. Dit unieke doek heeft een afmeting van 3 bij 2 meter. Een tweede doek van dezelfde afmeting met een stadsgezicht van Enschede hangt in het Enschedese Muziekcentrum.

In 1998 werd de Lassche Award uitgereikt in het bijzijn van Z.K.H. Prins Willem Alexander. Op de foto ziet u tevens mr Erik Lassche en mr Robert Lassche.

Kantoorimpressies.

Kantoorimpressies.

Lassche Advocaten sponsort ook de Oldenzaalse Haringparty. Op de foto een sfeerbeeld van dit evenement.

Bel ons voor vrijblijvend advies:

053 4306 700